Urządzenia i Akcesoria
Baguettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
6 Stück
Składniki
Poolish
-
Wasser175 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Weizenmehl Type 550 oder 700175 g
Hauptteig
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten175 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten325 g
-
Öl zum Einfetten
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1230 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Baguettes Rustica
15 godz.
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Weißbrot
15 godz.
Rustikale Brote, gefüllt
23 godz.
Ciabatta
17 godz.
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Möhren-Körner-Brote
15 godz.
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Dinkelweckerl
23 godz. 40 min