Urządzenia i Akcesoria
Grissini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
32 Stück
Składniki
Teig
-
Wasser lauwarm300 g
-
Hefe (40 g), zerbröselt1 Würfel
-
brauner Zucker30 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Olivenöl15 g
Gewürzöl und Fertigstellung
-
Fenchelsaat1 TL
-
Olivenöl60 g
-
Fleur de Sel2 Prisen
-
Kakao1 TL
-
Madras-Curry-Pulver1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
349 kJ /
83 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Franzbrötchen
2 godz. 20 min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Nudelteig ohne Ei
1 godz. 35 min
Nudelteig
1 godz.
Grissini
1 godz. 30 min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1 godz. 10 min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1 godz. 35 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 godz.
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Grissini-Trio
1 godz. 40 min
Schupfnudeln
2 godz.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min