Pikanter Brotkuchen mit Salbei

Pikanter Brotkuchen mit Salbei

4.0 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 Stücke

Składniki

  • Hartkäse (z.B. Gouda), in Stücken
    100 g
  • Milch
    300 g
  • Salz und 1 Prise für den Eischnee
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Eier
    4
  • Butter zum Einfetten
  • Salbeiblätter, frisch nach Geschmack und etwas mehr zum Dekorieren
    10 - 15
  • Weißbrot vom Vortag, in Würfeln
    160 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 107 kcal / 446 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...