Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 bottle
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 bottle
Sód
1050 mg
Białko
63 g
Kalorie
2729 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Asparagus
35 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéed zucchini (300 g)
15 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Cloud Eggs
20 min
Lemony Green Beans
20 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté
20 min