Sautéing Chicken Strips with Pancetta
TM6

Sautéing Chicken Strips with Pancetta

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • ½ oz oil
    lub ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 oz pancetta, cubed (1 in.)
  • 8 oz chicken thighs, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)
    lub 8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)

Wartości odżywcze
na 2 bottle
Kalorie
2729 kJ / 652 kcal
Białko
63 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
0 g
Sód
1050 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy