
Urządzenia i Akcesoria
薑黃豬肉香料烤米飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 完整食譜
Składniki
-
新鮮青辣椒 ,切段(約3公分)30 克
-
蒜頭15 克
-
香菜15 克
-
小茴香籽1 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
印度芳香佐料(葛拉姆馬薩拉)½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
原味優格130 克
-
豬腱肉 ,切塊(約3公分)500 克
-
洋蔥 ,切塊(約4公分)200 克
-
奶油20 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切丁(約1公分)150 克
-
雞肉高湯300 克
-
茉莉香米 ,洗淨瀝乾240 克
-
葡萄乾50 克
-
薑黃粉1 茶匙
裝飾
-
去皮杏仁60 克
-
葡萄乾50 克
-
奶油15 克
-
香菜 ,只取葉子20 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
2859.1 kcal /
11951 kJ
Białko
154.2 g
Tłuszcz
96.5 g
Węglowodany
344.1 g
Błonnik
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃一口薑黃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan

舒心饗宴
24 Przepisy
Tajwan
Tajwan