
Urządzenia i Akcesoria
法國漁夫麵包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
2 個
Składniki
酵種
-
法國麵包粉210 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
水140 克
主麵糰
-
法國麵包粉90 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
水20 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化25 克
-
蛋 ,打散 (刷上色用)1 顆
-
熱水80 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
606.5 kcal /
2525 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
108 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan