Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
酵種
- 210 克 法國麵包粉
- ¾ 茶匙 乾酵母粉
- 140 克 水
主麵糰
- 90 克 法國麵包粉
- ¼ 茶匙 乾酵母粉
- 1 茶匙 鹽
- 20 克 水
- 25 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 1 顆 蛋 ,打散 (刷上色用)
- 80 克 熱水
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 2525 kJ / 606.5 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 108 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.5 g