
Urządzenia i Akcesoria
薑黃烤鮮魚
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
醃漬
-
白肉魚片 ,只取魚身500 克
-
嫩薑80 克
-
魚露40 克
-
油5 克
-
薑黃粉2 茶匙
薑黃醬汁
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)200 克
-
小辣椒 ,切段(約3公分)10 克
-
油20 克
-
新鮮四季豆 ,切段(長約3公分)80 克
-
水1000 克
-
越式米線 ,泡軟備用60 克
-
綜合堅果 ,略為壓碎30 克
-
大茴香 (opcjonalnie) ,只取葉子5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
343.7 kcal /
1436.8 kJ
Białko
27.2 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
26.4 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃一口薑黃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan