Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde

Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde

3.7 33 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 650 g de chair de courge d'hiver coupée en morceaux
  • 400 g eau
  • 4 filets de colin de 150 g env.
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 40 g d'échalote coupée en deux
  • 5 brins de persil frais, équeuté
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à café de fécule de maïs
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 130 g de crème fraîche légère
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25.8 g
Kalorie 1091.2 kJ / 260.2 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...