Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde

Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde

3.8 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de chair de courge d'hiver coupée en morceaux
    650 g
  • l'eau
    400 g
  • filets de colin de 150 g env.
    4
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • d'échalote coupée en deux
    40 g
  • de persil frais, équeuté
    5 brins
  • jaune d'œuf
    1
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • de moutarde
    1 c. à soupe
  • de crème fraîche légère
    130 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 260.2 kcal / 1091.2 kJ
Białko 25.8 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...