Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
TM5 TM6

Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi

4.1 (23 oceny)

Składniki

  • 100 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
  • 6 uova
  • 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
  • 260 g di farina tipo 00
  • 280 g di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di olio di semi di girasole
  • 200 g di acqua
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 80 g di gocce di cioccolato bianco

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1182 kJ / 283 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
36.2 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy