Urządzenia i Akcesoria
Spargelcremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 Portion
Składniki
-
Spargel, weiß geschält, in Stücken (3 cm), Schalen und Endstücke aufheben250 g
-
Wasser300 g
-
Butter10 g
-
Zucker1 Prise
-
Speisestärke10 g
-
Schmand40 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zitronensaft2 Spritzer
-
Kerbel abgezupft, zum Garnieren2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nur für mich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spargelcremesuppe
40min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Möhrensuppe mit Ingwer
50min
Champignoncremesuppe
15min
Spargelcremesuppe
45min
Blumenkohlsuppe
40min
Kürbis-Curry-Suppe
45min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40min
Kartoffelsuppe
50min
Tomatensuppe
45min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min