Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Champignons, halbiert, und 1 Champignon, in Scheiben, zum Garnieren
- 2 Schalotten, halbiert
- 200 g Wasser
- 10 g Mehl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Frischkäse
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 min
Spargelcremesuppe
25 min
Tomatensuppe
45 min
Champignon-Quark-Aufstrich
15 Min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Avocado-Tomaten-Suppe
40 min