![Champignoncremesuppe Champignoncremesuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D7E2B59-B6CB-4C5A-930D-A648C0821B30/Derivates/B390F09C-1C44-4719-8CA7-E23ADE5D2778.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Champignons, halbiert, und 1 Champignon, in Scheiben, zum Garnieren
- 2 Schalotten, halbiert
- 200 g Wasser
- 10 g Mehl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Frischkäse
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 Min
Champignoncremesuppe
20min
Spargelcremesuppe
25 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Zwiebelsuppe
40 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min
Tomatensuppe
45 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 Min