Urządzenia i Akcesoria
Béchamelsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch500 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Reismehl40 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kürbissuppe mit gebackener Kürbispraline
45 Min
Süßer Mürbeteig
1 Std. 50 Min
Brötchen
2 Std.
Kartoffelgratin XXL
1 Std. 30 Min
Pfannkuchen mit Erbsen
30 Min
Waffeln
50 Min
Pfannkuchen
20 Min
Käsespätzle
1 Std. 10 Min
Lasagne al forno
2 Std. 10 Min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 Std. 15 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2 Std. 20 Min