Urządzenia i Akcesoria
Béchamelsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch500 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Reismehl40 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Béchamelsauce
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Kartoffelmuffins mit Pilzsauce
2 godz. 15 min
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45 min
Tomaten-Focaccia
1 godz. 50 min
Waffeln
50 min
Pfannkuchen
20 min
Käsespätzle
1 godz. 10 min
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50 min
Gâteau au chocolat mit Apfelkompott
2 godz. 30 min
Pfannkuchen süß oder herzhaft
35 min