Urządzenia i Akcesoria
Béchamelsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch500 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Reismehl40 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Kartoffelgratin XXL
1 godz. 30 min
Kartoffelpuffer aus dem Waffeleisen
40 min
Apfelpfannkuchen
30 min
Pfannkuchen mit Erbsen
30 min
Apfel-Nuss-Torte
4 godz. 30 min
Waffeln
50 min
Pfannkuchen
20 min
Käsespätzle
1 godz. 10 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 godz. 15 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min