
Urządzenia i Akcesoria
Muffinki z jabłkiem i daktylami (bez cukru)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 sztuk
Składniki
-
daktyli, suszonych, bez pestek100 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki130 g
-
jajka2
-
ksylitolu100 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki100 g
-
mąki pszennej200 g
-
proszku do pieczenia1 czubata łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
178 kcal /
745.3 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NATURALNIE SŁODKIE
12 Przepisów
Polska
Polska