Muffinki z jabłkiem i daktylami (bez cukru)

Muffinki z jabłkiem i daktylami (bez cukru)

4.7 633 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 sztuk

Składniki

  • daktyli, suszonych, bez pestek
    100 g
  • jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    130 g
  • jajka
    2
  • ksylitolu
    100 g
    100 g erytrytolu
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    100 g
  • mąki pszennej
    200 g
  • proszku do pieczenia
    1 czubata łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 178 kcal / 745.3 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 28.3 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...