Urządzenia i Akcesoria
Avocado-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen
Składniki
-
Pfefferminze abgezupft7 Stängel
-
Limette Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 5 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Avocado groß, reif, geschält, ohne Kern1
-
Salz4 - 5 Prisen
-
Zucker1 Prise
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Chiliflocken1 - 2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
881 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 Min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 Min
Avocadodip auf Chicorée
10 Min
Paprika-Walnuss-Dip
5 Min
Gemüsesticks mit Feta-Minz-Dip
25 Min
Radieschen-Dip
10 Min
Kürbis-Curry-Suppe
45 Min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 Min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 Min
Feta-Paprika-Dip
10 Min
Auberginen-Mandel-Dip
20 Min
Pilz-Walnuss-Dip
5 Min