Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 287 kJ / 69 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30min
Blumenkohlsuppe
40min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45min
Rucola Suppe
25 min
Spinatsuppe mit Wildreis
45min
Kohlrabisuppe
30min
Zwiebelsuppe
45min
Käsesuppe
35 Min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50min