Urządzenia i Akcesoria
Giardiniera sott'aceto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 721 godz. 25 min
2 vasetti
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale
-
150 g di cipolline borettane
-
150 g di carote pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
-
150 g di fagiolini verdi freschi puliti
-
150 g cimette di cavolfiore
-
750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
8 grani di pepe nero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 vasetti
Sód
7241 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1399.6 kJ /
334.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pomodorini al naturale
1 godz.
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Carciofini sott'olio
721 godz. 30 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 godz.
Sugoli di uva
1 godz.
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Antipasto piemontese
25 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Composta di cipolle rosse
2 godz.