Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30 min
Zucchine sott'olio
723u. 15min
Pere sciroppate
721 Std. 20 Min
Confettura di mirtilli
55min
Cipolline sott'olio
361u. 10min
Pomodorini al naturale
1h
Composta di cipolle rosse
2hod.
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10 min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min