Urządzenia i Akcesoria
Giardiniera sott'aceto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 721 godz. 25 min
2 vasetti
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale
-
150 g di cipolline borettane
-
150 g di carote pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
-
150 g di fagiolini verdi freschi puliti
-
150 g cimette di cavolfiore
-
750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
8 grani di pepe nero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 vasetti
Sód
7241 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1399.6 kJ /
334.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 godz.
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Salsa al cren
120 godz. 10 min
Dado di carne
45 min
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Confettura di pesche
1 godz. 20 min
Confettura di albicocche
1 godz. 30 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Confettura di prugne
45 min