Giardiniera sott'aceto

Giardiniera sott'aceto

3.0 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 721 godz. 25 min
2 vasetti

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
  • 150 g di cipolline borettane
  • 150 g di carote pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
  • 150 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 150 g cimette di cavolfiore
  • 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
  • 8 grani di pepe nero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 vasetti

Sód 7241 mg
Białko 9.9 g
Kalorie 1399.6 kJ / 334.5 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 15.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 44.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...