Urządzenia i Akcesoria
Giardiniera sott'aceto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 721 godz. 25 min
2 vasetti
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale
-
150 g di cipolline borettane
-
150 g di carote pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
-
150 g di fagiolini verdi freschi puliti
-
150 g cimette di cavolfiore
-
750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
8 grani di pepe nero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 vasetti
Sód
7241 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1399.6 kJ /
334.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1 Std. 30 Min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Concentrato di pomodoro
10 Min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Confettura di prugne
45 Min