Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de cilantro fresco, sólo las hojass
- 225 g de cebolla blanca, en cuartos
- 4 dientes de ajo
-
1
chiles serranos, sin semillas
lub 1 chiles jalapeños, sin semillas - 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sazonador para fajitas, ver receta
- 590 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, con su caldo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 591.6 kJ / 140.9 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas
1h 30min
Caldo de res
1 godz. 15 min
Pasta con camarones y chorizo
30 min
Frijoles negros
14 Std.
Frijoles de la olla
2 godz.
Frijoles puercos
15min
Frijoles refritos
25min
Frijoles charros
35min
Arroz al curry con camarones
40min
Caldo de pollo con huevo y limón (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Frijoles charros
25min
Camarones al mojo de ajo
20min