![Frijoles negros Frijoles negros](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85890B16-2361-42E1-BB5C-BB9A008CD9EE/Derivates/dfbff2c9-98c8-4c73-abe5-10642eee86fc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de cilantro fresco, sólo las hojass
- 225 g de cebolla blanca, en cuartos
- 4 dientes de ajo
-
1
chiles serranos, sin semillas
lub 1 chiles jalapeños, sin semillas - 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sazonador para fajitas, ver receta
- 590 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, con su caldo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 591.6 kJ / 140.9 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijoles charros
35min
Arroz blanco con verduras
40min
Frijoles negros
14ωρ.
Frijoles charros
25 min
Croquetas de coliflor
35min
Puré de papa criolla y crema de coco
40min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Frijoles puercos
15 Min
Frijol con puerco
35min
Arroz asiático con verduras TM6
30min
Frijoles de la olla
2 Std.
Puré de papa
50min