Dip de alcachofa y portobello
TM31 TM5 TM6

Dip de alcachofa y portobello

5.0 (38 ocen)

Składniki

  • 1 pan campesino, mediano
  • 110 g de queso parmesano
  • 150 g de queso Gruyère
  • 1 diente de ajo
  • 3 ramas de perejil fresco, sólo las hojas
  • 230 g corazones de alcachofa
  • 90 g de hongos portobello, frescos, sin tallo
  • 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 180 g de queso crema
  • 30 g de mantequilla

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
7207 kJ / 1716 kcal
Białko
66 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
131 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy