Dip de alcachofa y portobello

Dip de alcachofa y portobello

4.8 50 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 1 pan campesino mediano
  • 110 g de queso parmesano
  • 150 g de queso Gruyère
  • 1 diente de ajo
  • 3 ramas de perejil sólo las hojas
  • 230 g corazones de alcachofa
  • 90 g de hongos portobello, frescos sin tallo
  • 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 180 g de queso crema
  • 30 g de mantequilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 66 g
Kalorie 7207 kJ / 1716 kcal
Tłuszcz 131 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...