Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
派皮與鮭魚
- 300 克 新鮮鮭魚片、去皮 ,切塊(約3公分)
- ¾ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 冰糖粉
- 100 克 奶油 (冷藏),切塊
- 200 克 低筋麵粉
- 1 顆 蛋 (約50克)
內餡
- 1000 克 水
- 100 克 菠菜葉 ,切小段(約1公分)
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 20 克 奶油 ,切塊
- 2 顆 蛋
- 100 克 鮮奶油
- 60 克 起司絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3233.1 kJ / 773.5 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 52.2 g
- Tłuszcz
- 49.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 288.9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 385.1 mg