Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filete
- 900 - 1000 g de filete de vacuno sin grasa
- 2 cucharadas de mostaza de grano
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 10 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero fresco, solo las hojas
- 1 ramita de tomillo fresco, solo las hojas
- 1000 g de agua
Salsa de alcaparras
- 90 g de aceite de oliva
- 30 g de cilantro fresco, solo las hojas
- 50 g de salsa de soya
- 50 g de alcaparras, drenadas
- Wartości odżywcze
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1294 kJ / 309 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sofrito chileno
20 Min
Pisco sour
10 Min
Paté de palta
4h 25min
Causa peruana de camarones
2hod. 50min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 Min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 Min
Crema de zapallito italiano
50 Min
Pan amasado
55 Min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Pastelera de choclo
1 Std.
Plateada al jugo
3 Std. 40 Min
Pebre
20 Min