Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pane australiano
- 450 g di farina autolievitante, + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi (2 cm)
- 20 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 90 g di acqua
- 100 g di latte
- olio q.b. per ungere
Burro allo sciroppo di zucchero
- 70 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 200 g di burro, morbido
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2090 kJ / 497 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane barese
6h 15min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Panini con arachidi
6h
Pane al latte
2h 20 min
Trancetti al ribes
2 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Pane al lardo e timo
4h 50min