Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di aneto fresco
- 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
- 150 g di acqua
- 100 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 350 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pita
4 Std.
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30 min
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
30 min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Curry indiano di verdure
1h 10 min
Pane svedese
2j
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min
Pretzel di farro e saraceno
40 min
Pane al curry e paprika
4 godz. 50 min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4h 15 min
Brioche francese al burro
5h 40min