Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di aneto fresco
- 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
- 150 g di acqua
- 100 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 350 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1u. 5min
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 godz. 30 min
Pizza mele e brie
1h 50min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Pavé brasiliano alle banane
1 Std. 25 Min
Pagnotte banana e segale
1h 50min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Panini dolci ai mirtilli
4h
Panini al latte condensato
1 Std. 15 Min
Pita
4h