Urządzenia i Akcesoria
Focaccine aneto e feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 pezzi
Składniki
-
20 g di aneto fresco
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
-
150 g di acqua
-
100 g di olio di oliva + q.b. per oliare
-
350 g di farina manitoba
-
200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focacce
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta di spinaci greca
1 godz. 20 min
Purè di manioca
50 min
Roll vegetariani
45 min
Chiocciole raw al cocco
12 godz. 25 min
Calzoni vegetariani
1 godz. 50 min
Pizza stile Chicago
4 godz. 10 min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 godz. 30 min
Cheese naan
3 godz. 5 min
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Crostata di zucchine (vegan)
1 godz. 50 min