
Urządzenia i Akcesoria
Focaccine aneto e feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 pezzi
Składniki
-
di aneto fresco20 g
-
di lievito di birra disidratato (8 g)2 cucchiaini
-
di acqua150 g
-
di olio di oliva + q.b. per oliare100 g
-
di farina manitoba350 g
-
di Feta (formaggio greco) a pezzi200 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
356 kcal /
1491 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Focacce
5 Przepisów
Włochy
Włochy