Urządzenia i Akcesoria
Truffes dattes, chocolat et noix de coco
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
30 pièces
Składniki
-
150 g de dattes dénoyautées
-
450 g de chocolat noir coupé en morceaux
-
210 g de crème de coco
-
200 g de noix de coco râpée
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Sód
7.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
679.4 kJ /
162.4 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mignardises sucrées
9 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bûche glacée abricot-framboise
1 godz. 20 min
Nougat glacé aux pistaches
13 godz.
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 godz.
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 godz.
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 godz. 30 min
Bûche glacée tiramisu
8 godz. 25 min
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16 godz. 30 min
Délice pomme-speculoos
12 godz.
Gâteau mousse au praliné
13 godz.
Tiramisu aux framboises
3 godz. 20 min
Entremets façon tiramisu
5 godz.