Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas

Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas

4.6 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
10 raciones

Składniki

  • 20 g de maicena
  • 20 g de kirsch
  • 200 g de cerveza
  • 1 cucharadita de semillas de mostaza
    1 cucharadita de mostaza de grano entero
  • 330 g de queso gruyère en trozos
  • 120 g de queso emmental en trozos
  • 110 g queso cheddar en trozos
  • 1 - 2 chalotas (aprox. 60 g) en mitades
  • 20 g de mantequilla
  • 80 g de nata (35% de grasa)
  • 12 salchichas de Frankfurt cortadas en 3-4 trozos
  • 2 barras de pan del día anterior cortado en dados (2x2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 23.8 g
Kalorie 2107 kJ / 504 kcal
Tłuszcz 33.6 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...