Dolcetti di pane e pesche

Dolcetti di pane e pesche

4.5 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 porzioni

Składniki

  • 10 g di burro + q.b. per imburrare
  • 15 g di pangrattato + q.b. per spolverizzare
  • 210 g zucchero
  • 150 g di mollica di pane raffermo a tocchetti
  • 250 g di latte
  • 1 pezzo di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
  • 4 uova
  • 300 g di pesche noci a dadini
  • 60 g di Rum

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.6 g
Kalorie 707 kJ / 169 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 30.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...