Urządzenia i Akcesoria
Beurre d'estragon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
150 g
Składniki
-
2 brins d'estragon frais effeuillés
-
150 g de beurre mou, coupé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
3093.3 kJ /
752.7 kcal
Tłuszcz
83.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
52.7 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Bisque de saint-jacques, crostini au romarin et huile d'olive au citron
5h 10min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Sauce hollandaise
15min
Velouté de champignons
20min
Sauce béarnaise
20min
Brittle de noix
1h 30min
Tartare de champignons
35min
Sauce aillée à la menthe
20min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min