Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de beurre mou, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 3093.3 kJ / 752.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 83.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 52.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coulis de framboises
10min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Moutarde douce à l’abricot
Brak ocen
Guacamole
5min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4 Std.
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 godz. 35 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10 Std. 30 Min
Œufs farcis
55min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min