Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Scheiben
Składniki
-
Mehl500 g
-
Salz1 Prise
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Eier4
-
Zucker50 g
-
Milch60 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
5 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche
9 godz. 30 min
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1 godz. 20 min
Joghurtbrot (schnell)
1 godz. 15 min
Süße Brötchen
1 godz. 5 min
Brötchen auf die Schnelle
30 min
Italienisches Maisbrot
1 godz. 50 min
Weißbrot
1 godz. 50 min
Helles Landbrot
51 godz.
Ciabattabrötchen
1 godz. 40 min
Venezianische Brötchen
4 godz. 20 min
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min
Softes Sandwichbrot
3 godz. 30 min