Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de flocons d'avoine
- 2 bananes mûres (200 g env.), coupées en morceaux
- 2 œufs
-
100
g de yaourt nature
lub 100 g de fromage blanc nature - 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 1 c. à café d'érythritol vanillé maison (opcjonalnie)
-
50
g de baies de goji
lub 100 g de myrtilles fraîches -
30
g d'amandes effilées
lub 20 g de noix de coco déshydratée et râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1249.5 kJ / 294 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 235 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau léger aux pommes
1小时
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1 Std. 30 Min
Muffins à la semoule de maïs
20 Min
Petite crème aux dattes et à la boisson à l'amande
2 Std. 30 Min
Pain curry-carotte
1 godz. 5 min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1小时 15 分钟
Biscuits au sucre de coco
55min
Muffins au chocolat et au pain rassis
35min
Banana bread aux dattes
1 Std. 10 Min
Pancake aux myrtilles au four
35min
Gâteau fitness aux pommes
1小时
Scones au son d'avoine
35min