Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de flocons d'avoine
- 2 bananes mûres (200 g env.), coupées en morceaux
- 2 œufs
-
100
g de yaourt nature
lub 100 g de fromage blanc nature - 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 1 c. à café d'érythritol vanillé maison (opcjonalnie)
-
50
g de baies de goji
lub 100 g de myrtilles fraîches -
30
g d'amandes effilées
lub 20 g de noix de coco déshydratée et râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1249.5 kJ / 294 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 235 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1h 15 min
Pain au yaourt et aux amandes
1小时 20 分钟
Scones au son d'avoine
35min
Galettes de flocons d'avoine, pommes et raisins
40 分钟
Barres tendres, avoine et noix
40 分钟
Pancake aux myrtilles au four
35min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25 Min
Gâteau revigorant
1h
Gâteau fitness aux pommes
1h
Gâteau carotte-amande sans sucre ajouté et son glaçage
1h
Banana bread aux dattes
1h 10min
Pain protéiné au fromage blanc
1h