
Urządzenia i Akcesoria
Piza de cebola, brie e gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses
Składniki
Cebola caramelizada
-
azeite45 g
-
cebola cortada em lâminas660 g
-
açúcar mascavado escuro25 g
-
vinagre balsâmico65 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
Massa s/ fermento
-
água200 g
-
azeite50 g
-
sal1 c. chá de
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar350 g
-
fermento em pó p/ bolos2 c. chá de
-
queijo Brie cortado em pedaços pequenos100 g
-
queijo Gorgonzola esfarelado30 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
697 kcal /
2911 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
76 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista abril 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia