Piza de cebola, brie e gorgonzola

Piza de cebola, brie e gorgonzola

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses

Składniki

Cebola caramelizada
  • azeite
    45 g
  • cebola cortada em lâminas
    660 g
  • açúcar mascavado escuro
    25 g
  • vinagre balsâmico
    65 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Massa s/ fermento
  • água
    200 g
  • azeite
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    350 g
  • fermento em pó p/ bolos
    2 c. chá de
  • queijo Brie cortado em pedaços pequenos
    100 g
  • queijo Gorgonzola esfarelado
    30 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 697 kcal / 2911 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...