Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
TM6 TM5

Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto

4.2 (48 ocen)

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g button mushrooms, washed
  • 20 g olive oil
  • 300 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine (see tip)
  • 350 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
    lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
  • 600 g boiling water
  • 3 sprigs thyme, washed, leaves only
  • ½ tsp ground black pepper
  • 80 g frozen peas, defrosted
  • 30 g unsalted butter, diced

Wartości odżywcze
na 140 g
Kalorie
1236 kJ / 295 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
0.8 g
Sód
0.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy