Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 100 g de azúcar
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 2 cucharadas de coco rallado
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 2 huevos
- 180 g de chocolate blanco en trozos de aprox. 1 cm
- 40 g de arándanos congelados
- 40 g de frambuesas congeladas
- 10 - 15 g de almendras laminadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1793 kJ / 429 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 49.7 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollos de canela con nueces pacanas
15h
Pastel francés con fresas (millasson)
1h 10 min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Tarta de ciruelas
1 Std. 5 Min
Tarta de nuez
1h 15 min
Souvlaki de pollo y pimiento con arroz
1 Std. 5 Min
Caracolas de canela
2h
Cheesecake de mousse de chocolate
1h 30 min
Crumble frío de frambuesas
25min
Tatin de pera
45min
Brownie con cheesecake de frambuesa
2h
Crumble de coco y manzana
50min