Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 100 g de azúcar
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 2 cucharadas de coco rallado
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 2 huevos
- 180 g de chocolate blanco en trozos de aprox. 1 cm
- 40 g de arándanos congelados
- 40 g de frambuesas congeladas
- 10 - 15 g de almendras laminadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1793 kJ / 429 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 49.7 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de coco y manzana
50min
Galletas con huella
20min
Muffins con arándanos, frambuesas y crema de yogur
45min
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45min
Bizcocho veteado
2h
Crumble de pera con chocolate
25min
Fudge de chocolate y pistachos
2h 10min
Bizcochitos de vainilla con mermelada
1h
Caracolas de canela
2h
Crumble de fresas
50min
Tarta de nuez
1h 15min
Muffins con pepitas de chocolate
1h