Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 90 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 220 g de azúcar
- 1 yogur natural (125 g)
-
100
g de aceite de maíz
lub 100 g de aceite de girasol - 3 huevos
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 660 kJ / 157 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Piadinas sin gluten
45 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min