Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de polenta
- 140 g de harina de repostería
- 60 g de azúcar
- 50 g de miel
- 2 cucharaditas rasas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo
- 250 g de leche
- 60 g de aceite de girasol (y un poco más para pincelar)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de batata (Bolo do caco)
1h 30min
Crema de maíz con guisantes frescos
45 min
Scones de cúrcuma
30 min
Crackers de quinoa
30 min
Crackers de salvado de avena
40 min
Pan plano de centeno
2 Std. 10 Min
Scones sin gluten
30 min
Pan de soda irlandés
35min
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Magdalenas de avena y fruta
30 min
Cookies de avena con harina integral y miel
45 min