Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)

Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)

4.6 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 unidades

Składniki

  • de almendras enteras con piel
    200 g
  • huevos
    3
  • de azúcar
    150 g
  • de azúcar vainillado
    1 cucharadita
  • de fécula de maíz certificada sin gluten
    35 g
  • de nata (35% de grasa)
    300 g
  • de azúcar glas (y un poco más para espolvorear)
    30 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • de frutos rojos frescos variados
    80 - 100 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 428 kcal / 1788 kJ
Białko 8.57 g
Tłuszcz 28.76 g
Węglowodany 33.63 g
Błonnik 3.21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...