Urządzenia i Akcesoria
Bolo de ginguba
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
10 doses
Składniki
Bolo
-
limão só a casca1
-
manteiga mais q.b. p/ untar120 g
-
açúcar300 g
-
leite220 g
-
ovos4
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar380 g
-
fermento em pó p/ bolos1 ½ c. chá de
Cobertura
-
amendoim250 g
-
caramelo líquido200 g
-
manteiga10 g
-
leite condensado120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
164.2 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2710.1 kJ /
647.7 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
86.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sabores do Mundo
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Angel cake de avelã
40 min
Bolo de fubá
50 min
Bolo frangipane
55 min
Bolinhos de casca de laranja
96 godz.
Stolen
3 godz. 30 min
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1 godz. 25 min
Bolo estrela
1 godz. 40 min
Alfajor
1 godz. 20 min
Kouglof
5 godz.
Bolo de ananás
2 godz.
Argolas de limão
30 min
Bolo de cenoura delicioso
50 min