Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 红葱头
- 20 克 蒜头
- 30 克 橄榄油
- 1 汤匙 孜然籽
- 300 克 羊肉 ,可选羊腿肉,切块
- 100 克 番茄
- 20 克 黑醋
- 150 克 水
- 30 克 胡萝卜 ,切小块
- 60 克 无花果 ,一切四
- 30 克 新鲜豌豆仁
- ½ 茶匙 辣椒粉
- 1 ½ 茶匙 盐
- 200 克 土豆 ,去皮切块
- 80 克 玉米 ,切长条
- ½ 茶匙 肉桂粉
- ½ 茶匙 胡椒粉
- 20 克 黄油
- 30 克 奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1398.5 kJ / 334.2 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Błonnik
- 3.3 g