蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥
TM5 TM6

蒸鳕鱼配胡萝卜香茅泥

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 140 克 鳕鱼排
  • 1 个 手指胡萝卜 ,去皮
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 200 克 胡萝卜 ,切块
  • 200 克 红甜椒 ,切块
  • 100 克 水
  • ¼ 茶匙 盐
  • 30 克 黄油
  • 1 根 新鲜香茅 ,切段
  • ½ 颗 青柠 ,仅取皮,切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2259 kJ / 540 kcal
Białko
33.9 g
Węglowodany
26.2 g
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
9.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy