Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 克 鳕鱼排
- 1 个 手指胡萝卜 ,去皮
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 200 克 胡萝卜 ,切块
- 200 克 红甜椒 ,切块
- 100 克 水
- ¼ 茶匙 盐
- 30 克 黄油
- 1 根 新鲜香茅 ,切段
- ½ 颗 青柠 ,仅取皮,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 31.1 g
- Błonnik
- 9.5 g