Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 250 g di riso
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, interi
- 10 g di burro, non salato
- 200 g di panna acida (20% di grassi)
-
50
g di panna
lub 50 g di latte - 1 cucchiaino di curry in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate lesse
30 Min
Porridge con frutta fresca
15 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Asparagi con patate
50 Min
Pane integrale in cassetta
4u.
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Riso con pollo e verdure
30 Min
Biscotti milanesini
3u.
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Riso al pomodoro one-pot
30 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Fagiolini al pomodoro
55min