Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 250 g di riso
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, interi
- 10 g di burro, non salato
- 200 g di panna acida (20% di grassi)
-
50
g di panna
lub 50 g di latte - 1 cucchiaino di curry in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cavolfiori gratinati
50min
Insalata di carote
15 Min
Merluzzo con purea di patate dolci e sedano
40min
Fagiolini verdi con timo
1 Std. 10 Min
Minestrone
45min
Cornetti con carne macinata
30min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Trote con riso alle verdure
45min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Fagiolini al pomodoro
55 min