Urządzenia i Akcesoria
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Tam Tarif
Składniki
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Tam Tarif
Białko
4.2 g
Kalorie
290 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dip soslar ve ezmeler
11 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Brak ocen
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Brak ocen
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 godz. 20 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 min
Sabayon
15 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 min
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4 godz. 15 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min