Enginarlı ve Fasulyeli Dip

Enginarlı ve Fasulyeli Dip

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Tam Tarif

Składniki

  • enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş
    180 g
  • diş sarımsak
    1
  • konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş
    400 g
  • kimyon, toz
    ½ tk
  • limon suyu
    20 g
  • yoğurt
    120 g
  • tuz
    ½ tk
  • toz karabiber
    ½ tk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Tam Tarif

Białko 4.2 g
Kalorie 290 kJ / 69 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...