Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g su
- 20 - 25 g havuç, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 0,5 cm)
- 15 g taze fasulye, ayıklanmış, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g sakız kabağı, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g karnabahar, küçük çiçeklerine ayrılmış
- 30 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 75 g balık fileto, dip balığı olmayan, mevsim balığı, derisiz ve kılçıksız
- 2 damla zeytinyağı (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Sebzeli Etli Püre
35 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Egzotik Smoothie
Brak ocen
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 Min