Urządzenia i Akcesoria
Vanille-Maronen-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
14 Portionen
Składniki
-
brauner Zucker80 g
-
Vanilleschote½
-
Maronen, gegart, geschält400 g
-
Wasser200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Reis-Hirse-Brot
1 godz. 40 min
Hirsebrei mit gebratener Banane
30 min
Kokos-Milchreis mit Mango
55 min
Reisdrink
7 godz.
Orangen-Risotto mit Mandeln
35 min
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1 godz. 10 min
Maronencreme
15 min
Mohn-Chili-Pesto
10 min
Rote-Rüben-Schokoladengugelhupf
1 godz. 30 min
Maroniweckerl
10 godz.
Nuss-Nougat-Creme
50 min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35 min