![Kichererbsen-Focaccia Kichererbsen-Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/59E4659F-05A4-4400-91BC-6C3A12034149/Derivates/8E48F3F4-78F4-4192-9E1A-50A31028454E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 510 g Wasser
- 150 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 900 g Weizenmehl
-
25
g Hefe
lub 1 Pck. Trockenhefe -
150
g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
lub 150 g Pancetta, in Würfeln (5 mm) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl
1 godz. 50 min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55min
Amaranth-Knäckebrot
50 Min
Buchweizen-Knabberstangen
2 Std.
Müslibagel mit Mandelbutter
2h 30min
Körner-Bagels
2 Std.
Sesamringe
1 godz. 20 min
Linsen-Mandel-Cracker
40min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2 Std.
Nuss-Körner-Brötchen
4h 40 min
Nuss-Samen-Brot
5 Std. 15 Min