Urządzenia i Akcesoria
Linsen-Mandel-Cracker
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Mandeln180 g
-
Tellerlinsen, getrocknet150 g
-
Sesam40 g
-
Majoran abgezupft6 Stängel
-
Salz¾ TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen65 g
-
Wasser150 g
-
grobes Salz zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1728 kJ /
413 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 8/2017
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Knäckebrot
1 godz. 10 min
Grünkohl-Biscotti
1 godz.
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip
50 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Espresso-Knusperkekse
1 godz.
Kakao-Amaranth-Kugeln
1 godz. 20 min
Kernige Cracker
1 godz. 40 min
Hanfsamen-Sauerkraut Cracker
1 godz.
Linsenschnitten
1 godz.
Nuss-Samen-Brot
5 godz. 15 min
Buchweizen-Knäckebrot
1 godz. 30 min