
Urządzenia i Akcesoria
燻鮭魚塔塔醬全麥三明治
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 人份
Składniki
全麥吐司
-
水60 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
優酪乳130 克
-
全麥麵粉90 克
-
高筋麵粉210 克
-
糖20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
奶油20 克
橄欖塔塔醬
-
水400 克
-
蛋2 顆
-
第戎芥末醬2 茶匙
-
美乃滋50 克
-
洋蔥 ,切丁60 克
-
去核黑橄欖 ,切圓片3 個
-
去核綠橄欖 ,切圓片4 個
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮蒔蘿 ,少許
-
煙燻鮭魚8 片
-
酸豆4 茶匙
-
酸奶油 ,依個人喜好添加4 大匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
2040 kcal /
8528 kJ
Białko
75 g
Tłuszcz
80 g
Węglowodany
261 g
Błonnik
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

今天是野餐日
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan

玩轉鬆餅機
22 Przepisy
Tajwan
Tajwan