Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de lard dégraissé, en tranches, détaillé en dés
- 40 g de sucre roux
- ¾ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 50 g de whisky
- 30 g de vinaigre balsamique
- 50 g de sirop d'érable
- 50 g de ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3153 kJ / 753 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes fraîches
1h
Les beurres aromatisés
24h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20 min
Confit d'oignons rouges
4h
Rillettes de canard
2ч. 30 мин.
Pickles de radis roses et noirs
1h 15min
Liqueur kiba
30min
Moutarde indienne
15min
Liqueur au café et à la cannelle
35min
Confiture de vin aux épices
12 Std.
Liqueur aux fruits rouges
25min
Rillettes de porc tradition
12 Std.