Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
醋酸鳳梨餡
- 120 克 洋蔥 ,切塊
- ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切段
- 5 克 蒜頭
- 1 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 香菜粉
- 20 克 白酒醋
- 15 克 糖
- 125 克 水
- 300 克 鳳梨 ,去芯,切片
香辣奶油抹醬
- 70 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- ¼ 茶匙 煙燻甜紅椒粉
- ¼ 茶匙 凱宴辣椒粉
- 3 個 巧巴達麵包 ,對切
- 1 ½ 大匙 芥末籽醬
- 6 片 火腿
- 90 克 莫札瑞拉乳酪 ,切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3694.7 kJ / 884 kcal
- Białko
- 26.7 g
- Węglowodany
- 125 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Błonnik
- 2 g