
Urządzenia i Akcesoria
法式起士蒸蛋捲
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
美式傑克乳酪 ,切塊35 克
-
蛋3 顆
-
牛奶1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
洋蔥 ,切塊30 克
-
蒜頭5 克
-
紅甜椒 ,切小丁30 克
-
蘑菇 ,切片30 克
-
火腿 ,切丁30 克
-
罐裝碎蕃茄25 克
-
油10 克
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
261 kcal /
1089 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

關於雞蛋
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan