Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 克 美式傑克乳酪 ,切塊
- 3 顆 蛋
- 1 茶匙 牛奶
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 30 克 洋蔥 ,切塊
- 5 克 蒜頭
- 30 克 紅甜椒 ,切小丁
- 30 克 蘑菇 ,切片
- 30 克 火腿 ,切丁
- 25 克 罐裝碎蕃茄
- 10 克 油
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1089 kJ / 261 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g