
Urządzenia i Akcesoria
Fricassé de bacalhau
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
-
salsa10 g
-
água800 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas800 g
-
postas de bacalhau demolhado600 g
-
sumo de limão35 g
-
gemas de ovo4
-
azeite mais q.b. p/ untar35 g
-
cebola100 g
-
dente de alho1
-
farinha30 g
-
pimenta1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
500.7 kcal /
2094.9 kJ
Białko
67.7 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
29.7 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
7628 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista abril 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia