
Urządzenia i Akcesoria
Filete de garoupa à Portuguesa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses
Składniki
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
-
batatinhas novas400 g
-
azeite mais q.b. p/ cozinhar15 g
-
pimento vermelho cortado em juliana180 g
-
pimento amarelo cortado em juliana180 g
-
cebola cortada em meias luas150 g
-
dentes de alho roxo cortados em lâminas2
-
folha de louro1
-
tomate cortado em cubos200 g
-
vinho branco100 g
-
filetes de garoupa (180 g cada aprox.)4
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
4351.1 kcal /
18204.8 kJ
Białko
882.7 g
Tłuszcz
49.5 g
Węglowodany
29.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Sód
3011.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Justa Nobre
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia