
Urządzenia i Akcesoria
奶油蘋果燉豬
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
豬里肌肉 ,切片(厚約1公分)400 克
-
鮮奶油80 克
-
乾燥百里香1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
紅蔥頭1 粒
-
奶油20 克
-
青蘋果 ,去籽,切片(約0.5公分)200 克
-
不甜蘋果酒100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
351.6 kcal /
1466.8 kJ
Białko
19.8 g
Tłuszcz
26.5 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

肉料理食帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan